bestelinformatie

 

U kunt bij HMXParts producten bestellen via internet, zonder eerst te moeten inloggen. Hierdoor kunt u in alle rust eerst de benodigde producten bekijken en vervolgens eventueel bestellen.

 

Aan de linkerkant van deze website treft u de categorieën in onze webshop aan. Klikt u op één van deze categorieën, dan worden de onderliggende producten en categorieën zichtbaar. Ook zullen de productdetails in het midden van de website te zien zijn.

U kunt producten bestellen door op de tekst "Bestellen" te klikken, die rechtsonder elk product staat. Daarbij kunt u ook de eventuele productopties meegeven, zoals merk, uitvoering, maat en kleur.

 

Wanneer u de gewenste producten heeft uitgezocht, kunt u het bestelen verder afronden. Hiervoor bepaalt u eerst hoe u de producten wenst te betalen en of u het per post op wilt laten sturen of persoonlijk op wilt komen halen. U kunt betalen met iDeal of u kunt zelf het bedrag overmaken per bankgiro. Betalen met iDeal is het eenvoudigste en is zeker veilig. Als u de producten op wilt komen halen kunt u kiezen uit betalen over de bank of Ideal. maar makkelijker is dan contante betaling of betalen met de pinpas.

 

Na het invullen van de betaalwijze  vult u uw persoonlijke gegevens is onderaan het bestelformulier. Als u uw e-mailadres ook invult zal er een bevestigingsmail van deze bestelling gestuurd worden naar dit e-mailadres.

Nadat alles ingevuld is drukt u op de knop 'volgende stap' om de bestelling af te ronden. Wanneer u heeft aangegeven te willen betalen met iDeal volgt nu deze betaalmethode, waarbij u gewoon de stappen moet volgen.

 

Wanneer producten per post worden verzonden binnen Nederland zullen wij tevens verzendkosten rekenen. Deze verzendkosten zijn voor pakketten tot 10 kg €7,50 en voor pakketten tussen 10 kg en 30 kg €12,50.

De verzendkosten voor paketten die naar het buitenland moeten worden gestuurd zijn uitraard iets meer. Wanneer u bij ons iets bestelt wat naar het buitenland gestuurd moet worden is het verstandig om eerst naar de verzendkosten te informeren. Deze extra kosten komen dan bij de bestelling op.

 

HMXParts zal na uw bestelling de producten zo snel mogelijk naar u toe sturen, of klaar zetten.